Bet365 Recension

Många känner säkert igen namnet Bet365, även om man är nybörjare på odds och betting. Som den jätte man är i branschen har man ett välkänt varumärke. Är man en frekvent TV-tittare har man säkert hört Persbrandt prata om bet365 som världens största spelsajt. I den här recensionen granskar vi spelsajten för att se vad som gör Bet365 så framgångsrika. Bland annat kollar vi på välkomstbonus, kampanjer, spelutbud och layout. Häng med!
Gunnar Sjöström
2019-03-02
2019-03-02

Välkomstbonus hos Bet365

Det första man möts av som ny kund hos Bet365 är en oddsbonus. Bet365 matcher insättningen med 100% upp till 1000kr i spelkrediter vid den första insättningen. Till en början låter det lite luddigt med spelkrediter men det här en av dom bästa bonusar vi sett. Och vi har sett många oddsbonusar. Vi går in på vad erbjudandet betyder för dig som spelare här nedan.

Regler och Villkor

Precis som alla andra oddsbonusar så har välkomstbonusen hos Bet365 en del regler och villkor man behöver förhålla sig till. Ofta är långa listor med regler något man gärna hoppa över. Men för att försäkra sig om att man gör rätt så kan det vara bra att veta om det nödvändigaste. Därför hjälper vi till på traven och förklarar hur denna bonus fungerar.

1. Få tillgång till spelkrediter

För att få tillgång till bonusen behöver du först sätta in minst 50kr på spelkontot. Därefter behöver du också lägga kvalificerade spel till värde av din insättning. Minsta odds är 1.20 för att räknas som ett kvalificerat spel. När spelet/spelen rättats får du tillgång till dina spelkrediter.

2. Använda spelkrediter

När man fått tillgång till spelkrediterna spelar man genom att välja “använd spelkrediter” på spelkupongen.

3. Uttag av spelkrediter

Vinster från placerade spel med spelkrediter läggs till som kontantsaldo och är alltså uttagbara. Däremot får man bara just vinsterna, och inte din spelkreditsinsats.
Det är en riktigt bra bonus som fungerar ungefär som ett gratisspel. Vinster från spel med spelkrediter är omsättningsfria och går att ta ut direkt. En riktigt schysst bonus. Det är dock lite svårt att förstå hur bonusen fungerar. Här har man gjort det lite väl krångligt för spelare. När man förstått hur det går till och hur man använder bonusen är det däremot en av dom schysstaste bonusarna på marknaden.

Bet365 Kampanjer

Utöver oddsbonusar erbjuder Bet365 en rad andra kampanjer. Det kan bland annat handla om förbättring av flervalsspel på utvalda sporter. Där Bet365 förbättrar vinsten vid spel på flera matcher i olika marknader. Kika under “aktuella erbjudanden” för att se vad som finns för tillfället.

Bet365 Utbud

Som världens största spelsajt har man självklart ett enormt utbud. Spela på alla möjliga olika sporter som boxning, fotboll, tennis och ishockey. Men också lite mer udda event som politiska val och musiktävlingar. Större utbud än Bet365 hittar man nog inte någon annanstans.

Bet365 Layout

Till en början kan Bet365 kännas överväldigande för nybörjaren. Layouten hos jätten är annorlunda och kan kännas svår att greppa. I och med att man har ett så stort utbud kan det vara svårt att hitta rätt. Det finns så många olika spel man kan välja på. Både matcher och olika spel för matcher. Men när man vet hur det hela fungerar så lär man sig vad man ska leta efter. Menyerna hos Bet365 är väl utformade. Det är lätt att hitta till sina öppna spel och den totala historiken. En riktigt snygg spelsajt som tar en liten stund att lära sig.

Kundtjänst

För att komma i kontakt med kundtjänsten hos Bet365 behöver man klicka på menyn och “hjälp”. Där kommer du först till en FAQ som du kan söka svaren i. Skulle du inte få svar genom denna så får man upp alternativet “kontakta oss”. Vi hade önskat att man kom direkt till supporten, utan att behöva gå igenom FAQ:n. Men visst är det bra med en FAQ också.
Väl inne på sidan för kontakt finns det dock gott med valmöjligheter. Tillgängligheten hos världens största spelsajt är som förväntat väldigt bra. Kundtjänsten har öppet 24/7 alla dagar i veckan. Det går att ringa, chatta, skicka e-post eller skicka webbmeddelande från inkorgen på spelkontot. Kanon med så många kontaktvägar och generösa öppettider. Själva bemötandet är det heller inget fel på. Oftast får man svar väldigt snabbt.

Bet365 i mobilen

Det går att spela på Bet365 från mobila enheter också. Sitter man på bussen och får nys om ett hett speltips behöver man inte oroa sig. Allt som krävs för att komma åt Bet365 är en smartphone med internetuppkoppling. Vilket de allra flesta idag har. Ingen app krävs för att spela hos Bet365. Det är så enkelt att bara surfa in på Bet365.com för lägga spelet. Sajten stödjer både IOS och Android.

Bet365 Spelfunktioner

Förutom klassiska 1x2 eller 12 så finns det otroligt många andra spelformer och funktioner hos Bet365. I det här området är man absolut en av de bästa i klassen. Även i mindre matcher och event finns mängder av spelformer med handikappspel, spel på spelare, specialare och mycket mer. Dessutom finns möjligheter att stänga spel i förtid och titta på matcher live.

Liveodds & livestreaming

Det finns alltid liveodds att spela på hos Bet365. Ofta med möjlighet till Livestreaming. Loggar man in kan man alltså kolla på matchen live samtidigt som man spelar, helt utan extra kostnad. Det här är Bet365 bäst i branschen på. Man sänder mest matcher live av alla världens spelsajter. Finns inte livestreaming tillgängligt kan man kika på Match Live vilket är en grafisk visning av händelser och statistik i realtid.

Stäng spel

Få ökad kontroll på dina satsningar med funktionen Stäng spel. Genom att stänga spelet i förtid kan du få ut vinst innan matchen är avgjord. Det här går inte att använda på alla matcher och marknader. Men spelar man på relativt vanliga sporter och ligor brukar det nästan alltid finnas. Genom att gå till “mina spel” kan man kika om alternativet finns tillgängligt. Bet365 reglerar hur mycket man får ut genom att stänga spelet i förtid, beroende på resultat och statistik i matchen. Det går att välja att stänga hela insatsen, eller bara en del av insatsen och låta resterande insats vara levande. Det här ser vi som otroligt positivt, inte bara för att öka spänningen, utan också för att man som spelare får bättre chans att påverka resultatet av insatsen.

Sammanfattning

Som den största spelsajten i världen finns inte mycket att klaga på hos Bet365. Det är en perfekt spelsajt för nybörjaren som vill testa spel på odds. Välkomstbonusen är riktigt generös men kan vara lite svår att förstå. Lite onödigt krångliga villkor för bonusen. Själva utseendet kan också vara lite krångligt till en början, men fungerar bra när man väl lärt sig. En bättre spelupplevelse än Bet365 är svår att hitta. Därför rekommenderar vi Bet365 till alla spelare. Nybörjare som proffs.