Om oss

Här hos oss på Oddsbonusaridag får du reda på allt som går att veta om odds och betting på nätet samtidigt som vi listar de bästa oddsbonusarna. Vi recenserar olika bettingsidor, skriver olika artiklar om viktiga ämnen och plockar de bästa erbjudandena som passar just dig. 

Gunnar Sjöström
2019-04-03
2019-04-03

Vi som driver Oddsbonusaridag

Vi är ett litet gäng betting- och oddsexperter som tillsammans valde att starta denna sajt för att kunna dela med oss av våra bästa tips och råd. Vi jobbar för att alltid kunna visa vart svenska spelare hittar de bästa oddsbonusarna och de bästa bettingsidorna. Vi älskar betting och vill att alla spelare ska kunna få den bästa möjliga spelupplevelsen.

Detta kan vi hjälpa dig med

Spelbranschen är enorm och utbudet av spelsajter växer stadigt, vilket gör det mycket svårt för enskilda spelare att hitta de bästa erbjudandena och de bästa sajterna. Din spelupplevelse är emellertid beroende av att du väljer rätt sajt att spela hos och hittar rätt oddsbonusar. Därför är det en bra idé att ta hjälp av oss! Vi letar fram det bästa som spelbranschen på nätet har att erbjuda och delar med oss av allt här på sajten.  

För att kunna veta vilka oddsbonusar som är bäst så måste man veta tillräckligt om hur de fungerar och det kan vara lite komplicerat. Vi har däremot all den erfarenhet och kunskap som krävs för att rättvist kunna jämföra alla erbjudanden. Samma sak med bettingsidorna, det finns en massa saker att tänka på innan man väljer vilken sajt man borde spela hos. Hos oss får du istället all nödvändig information som krävs för att snabbt kunna avgöra vilken sajt som kan passa dig. 

Ansvarsfullt spelande

När man spelar om pengar är det viktigt att man har en sund inställning till det hela och vi förespråkar ansvarsfullt spelande i alla lägen. Man bör aldrig spela för mer pengar än man har råd att förlora och man bör vara medveten om riskerna. För den som har spelproblem eller riskerar att utveckla ett spelberoende finns det massor av hjälp att få. Den som vill kan till exempel kontakta stödlinjen och det finns verktyg för självhjälp på alla spelsajter med svensk licens.