Oddsbonusar

Här nedan hittar våra allra bästa oddsbonusar som du enkelt kan komma igång med att använda. En oddsbonus är ett smidigt hjälpmedel att komma igång med sitt spelande med, och den gör varje givet spel lite mer spännande och ibland även den potentiella utdelningen lite högre.

Gunnar Sjöström
2018-08-23
2018-11-14Alla oddsbonusar idag

Betser
1000kr bonus
10 € gratis

1000kr bonus

10 € gratis

Betsson
5000kr bonus
600 Free Spins

5000kr bonus

600 Free Spins

Rizk Sport
1000kr sportbonus

1000kr sportbonus

Snabbare Sport
Snabba uttag
BankID

Snabba uttag

BankID

SpeedyBet
BankID
Snabba uttag

BankID

Snabba uttag

Vulkan Bet
100% bonus 1000kr

100% bonus 1000kr

Oddsbonusar är något som i storsett samtliga spelbolag och bettingbolag använder som reklam, ett sätt att få fler kunder och för att välkomna nya spelare. Inte sällan kommer oddsbonusar i olika skepnader och former, men oftast handlar det om någon typ av bonus när man skapar ett konto, gör en insättning eller lägger ett spel hos en av dessa betting sidor.

Givetvis har oddsbonusar varit en stor del av online betting ända sedan starten. Många gånger ser likadana ut och för det otränade ögat ser det även ut som att de inte har ändrats i form och innehåll, men det har dem!

Så var inte rädd för att ta reda på mer än bara den synliga texten. Nej, gräv djupare vettja och läs de finstilta detaljerna. Det är där moderna oddsbonusar skiljer sig, och det är där du kan avgöra huruvida oddsbonusen är bra för dig och är formad på ett sätt som rimmar väl med din individuella spelstil.

Vi gillar cookies

Vi sparar din kakor i en kakburk