Fotbolls VM 2018 - Äntligen!

Att betta på sport kan vara både spännande och underhållande. Vissa ser det som en trevlig hobby medan andra ser det som en möjlighet för att tjäna pengar. Man kan betta på allt ifrån matcher i lägre ligor ända upp till internationella turneringar som till exempel VM vilket hålls i Ryssland i år. Man kan jämföra odds på olika betting sidor för att få lite inspiration inför kommande matcher. I år kan vi även följa Sverige i VM vilket man inte har kunnat göra sedan VM -94. På bettingsajter kan man hålla koll och jämföra odds för alla matcherna under hela turneringen. Man kan kolla in både flytande och fasta odds.

Gunnar Sjöström
2018-06-14
2018-11-14

Datumen som gäller

Första matchen i årets VM i fotboll kommer hållas den 14 juni på eftermiddagen. Det är ingen mindre än Ryssland som ska ta sig an Saudiarabien på hemmaplan. Ryssland är såklart en storfavorit bland de som tippar om man ska jämföra odds. Sedan fortsätter det i 3 matchdagar och finalen kommer avgöras ungefär en månad senare. Sverige spelar sin första match måndagen den 18/6 mot Sydkorea. Oddsen är väldigt jämna och experterna tror att det lika väl skulle vara Sydkorea som vinner som att Sverige skulle vinna. För att ha stenkoll på alla viktiga datum för matcherna så finns det kalendrar som man kan följa online. Till och med google har lagt upp en särskild kalender för den som är intresserad av VM.

För den som vill betta på fotbolls VM kommer det att finnas många bra och spännande alternativ. Det är nämligen nu det drar igång och du gör bäst i att ta hjälp av en jämförelsesida som inte bara håller koll på de olika oddsen åt dig utan även ser till att hålla koll på oddsbonusarna som finns tillgängliga online. Genom att nyttja en riktigt schysst betting bonus kommer du att kunna få ut mer av ditt spelande och på så sätt kommer Fotbolls VM att bli ett sant nöje rakt igenom.

Vilka kommer vinna bucklan?

För en gångs skull är Sverige i VM, men det är inte helt övertygande att de kommer kunna ha en chans att ta hem någon buckla i år. Man kan jämföra odds på de olika bettingsajterna och då är det såklart de gamla vanliga favoriterna som toppar listorna igen. Frankrike och Tyskland brukar alltid vara bra när det kommer till VM i fotboll. Sedan är Spanien också en klar favorit. I Sydamerika kan man även finna några godingar som till exempel Brasilien som alltid gör bra ifrån sig när det kommer till fotboll. Förra VM blev de dock utslagna av tyskarna.

Man ska dock komma ihåg att Tyskland hade ett fantastiskt bra flyt i sitt spel förra VM. De spelade nästintill felfritt från början till slut. Det var liksom ingen som kunde utmana dem. Frågan är om Sverige i VM är en skräll eller om de faktiskt kommer ha en bra chans att ta sig långt i turneringen. Det återstår att se. Jämföra odds kan man göra för att få en uppfattning om vad experterna säger om en match, men det är som egentligen ingen garanti på något. Man brukar säga att bollen är rund och allting kan hända på planen. Det är viktigt att man följer utvecklingen av laget för då kan man se om de har en bra dynamik när de spelar med varandra. De är ju egentligen inte vana vid att spela med varandra eftersom de endast går ihop när det är landslagsmatcher.

Hur kommer oddsen se ut?

Att betta på fotbolls VM är både kul och spännande. Det finns vissa odds som redan ligger ute på vissa hemsidor. Man kallar dessa odds för fasta odds. Motsatsen är flytande odds och de kommer ändra sig under spelets gång. Man kan betta på antingen hur många mål det ska bli, matchresultatet, hemmavinst, bortavinst eller oavgjort. Det är redan bestämt vilket lag som kommer figurera som hemmalag även om det egentligen endast finns ett sådant, nämligen Ryssland. När man jämför odds ska man komma ihåg att dessa kan utvecklas under turneringens gång. Är det en spelare som till exempel blir skadad så kanske experterna anser att laget inte kommer klara sig lika bra utan honom senare i turneringen. En sak som man kan göra om man är nybörjare är att man kolla på bettingsajter som har riskfria spel innan man bettar.

Att betta på fotbolls VM är såklart inte riskfritt. Men det finns bettingsajter som har speciella erbjudanden till sina nya spelare. När man registrerar sig som nya användare på en sida kan man ofta få ta del av välkomstpaket och bonusar. Med dessa kan det tillkomma olika saker som gratis spel och så vidare. Just inför VM är det vissa bettingsajter som menar att de har riskfria spel och det innebär att du som spelar får pengarna tillbaka om du inte vinner något. På så vis behöver du inte oroa dig för att du ska förlora dina pengar. Då har du de helt enkelt innestående till nästa gång du vill betta. Speltips på VM i fotboll finner du på många olika bettingsajer och det kan vara klokt att jämföra dessa.

Vilka spelbolag kan du spela med?

Betfair och Bethard är två bettingsajter som du kommer kunna betta på fotbolls VM hos. Eftersom många kommer hålla på Sverige i VM i år är det många svenska spelombud som har fokuserat på att ta fram bästa tipsen för den som vill betta. Man kan jämföra odds på olika bettingsajter. Just Betfair är en bra sida för dig som vill betta eftersom det är ett av världens största spelbolag som har lång erfarenhet av den här formen av betting. Du kan räkna med att få marknadsledande odds på den här sidan både när det gäller under- och överspel. Man kan välja att spela mot andra spelare eller mot spelbolaget. Om man spelar mot andra spelare kallas det att man spelar på en spelbörs. Detta gör spelbolaget för att du som spelar ska få bättre odds.

Kommer det finnas riskfria spel?

Det är såklart aldrig helt riskfritt att spela på sportsresultat. Men det finns vissa battingsajter online som erbjuder något som de kallar riskfria spel. Det innebär då att man som ny spelare på en bettingsajt får pengarna tillbaka om man inte vinner. Man kan jämföra odds och betta på fotbolls VM direkt i mobilen. På dessa sidorna kan man även få speltips på VM i fotboll vilket kan vara en hjälp för den som är ny på det här med att spela på matchresultat. Sedan kan man såklart läsa bloggar.

Det finns många bloggare som bloggar om just fotboll och då kommer såklart speltips på VM i fotboll också vara ett hett omdiskuterat ämne. Att jämföra odds är bra för att se hur pass eniga experterna är om hur en match kommer sluta. Det finns dock inga garantier. Bara för att en expert säger att ett lag är bättre än ett annat så behöver det inte betyda att det laget kommer vinna. Se på Sverige som slog ut Italien till exempel.

Se matcherna på plats

Om man tänker betta på fotbolls VM så kan man följa matcherna i mobilen, på tv eller på datorn. Men sen är det ju så att fotboll är bäst när den upplevs på plats. Om man vill så går det fortfarande att få tag på biljetter till VM i Ryssland, men det är inte helt enkelt. De flesta matcherna är slutsålda och det man får göra om man vill gå på dessa är att man köper utav någon som säljer privat. Det som är ett problem är att man inte kan vara säker på om biljetterna är äkta. Så var försiktig!

Sverige - Hiss eller diss?

Det är svårt att avgöra hur det kommer gå för Sverige i VM. Många topptippade lag har visat sig prestera dåligt när det väl kommer till matcherna. Och Sverige har varit lite utav en under dog i VM hittills. Det var nämligen inte många som trodde att Sverige skulle vinna sista kvalmatchen mot Italien och därmed knipa åt sig deras plats i VM. Så är det faktiskt, Italien kommer inte få åka till Ryssland i sommar och tävla om titeln världens bästa fotbollsnation. Men desto lyckligare är de som gillar fotboll i Sverige eftersom vi nu kommer kunna följa vår vm-trupp förhoppningsvis så långt som till den stora finalen i juli.

Dags för folkfest!

På med landslagströjan och den blå gula halsduken för nu är det dags för folkfest. Varje gång det är VM är det precis som att hela världen går in i ett speciellt läge där det endast är glädje och fotboll som existerar. Man får inte glömma att ladda upp ordentligt inför festen med allt vad det kan innebära. Vissa gillar öl och chips medan andra kanske hellre vill grilla hamburgare och fritera pommes. Det spelar inte så stor roll hur man firar, huvudsaken är att man med goda vänner och har trevligt. Sen vore det också kul om Sverige vinner.