Bethard Oddsbonus - US Open 30/8

Årets sista Grand Slam-turnering är redan igång och världens bästa tennisspelare möts i 2018 års upplaga av US Open. Förra året var det den gode Rafael Nadal som tog hem titeln i Flushing Meadows. Frågan är om det är hans tur igen, om han lyckad försvara titeln, om Federer blir den äldsta spelaren någonsin att vinna en Grand Slam, eller om det blir Djokovic, Cilic eller varför inte den 19-årige De Minaur? Oavsett så har Bethard just nu en väldigt fördelaktig oddsbonus att använda under US Open!

Gunnar Sjöström
2018-08-30
2018-08-30

Oddsbonusen

Premisserna för den här oddsbonusen är, precis som andra oddsbonusar, väldigt enkla:

  • Lägg ett spel före matchen börjar på Vinnare det vill säga (Winner Full Time) på valfri match av männens singelmatcher under turneringen
  • Om spelaren du spelat på förlorar i en 5 sets-match, alltså att matchen verkligen går till fem set, ger Bethard dig upp till 250 kr tillbaka

Så här spelar du: Klicka på “Anmäl dig”-knappen och lägg ett spel från spelmarknaden "Vinnare" (Winner Full Time) på valfri match av männens singelmatcher i US Open. Turneringen spelas mellan 27/08-2018 och 09/09 - 2018 och som mest kan du få tillbaka 250kr. Minsta kvalificerande spel är 50kr och förlorar spelaren du spelat på i en 5 sets-match får du din insats tillbaka, upp till 250kr. Återbetalda pengar kommer krediteras dig senast klockan 16:00, dagen efter en spelad match eller följande måndag beroende på om matchen spelas en fredag, lördag eller söndag.

Villkor

Pengarna som återbetalas, ifall du förlorar ditt spel i en fem sets match, kommer att räknas som en bonus och måste omsättas fyra gånger i oddsspel med ett minimum odds på 1.70 innan du kan ta ut pengarna. Du måste även klara av omsättningskravet inom 7 dagar från att du fått återbetalningen inbetalad på ditt spelkonto.
Villkoren kan verka dryga, men det tycker inte vi. Det är ett mycket rimligt krav och vi är faktiskt lite förvånade över att just omsättningskravet inte är högre. Dessutom är 7 dagar en kort tid nu när alla säsonger är igång igen.

Du servar, lycka till!