Betser Oddsbonus 31/8

Vi gillar oddsbonusar, och just nu har Betser en långgående sådan. Betser har en riktigt bra och välfylld sportsbook med väldigt konkurrenskraftiga odds och varje spelare som önskar omväxling, och inte redan har provat Betser, bör verkligen göra det! Det är inte bara roligt, det är även nyttigt för själen. Omväxling förnöjer!

Gunnar Sjöström
2018-08-31
2018-08-30

Få 100kr i cash utan omsättningskrav

Hos Betser får du alltså upp till 100kr i cash när du lägger ditt första bet på 200kr eller mer. Kontantbelöningen har inget omsättningskrav och kommer att krediteras till ditt spelkonto först när ditt första bet är avgjort. Det är faktiskt så bra som det låter! Man skulle kunna se det som en slags oddsbonus eftersom du får tillbaka 100 av 200kr.
Lägger 200kr på ett spel med oddsen 2.00, men också är garanterad att få tillbaka 100kr, kan du ju se det som att du har lagt 100kr på ett spel till oddsen 4.00 utan att ta dig an en ökad risk och risk är ju något vi avskyr med passion!
Är du ny hos Betser kan vi meddela att det är en mycket bra och en av många pålitliga betting sidor med god säkerhet för spelarna och erbjuder dessutom riktigt bra underhållning med sina olika spelmarknader. Oddsen de levererar är som sagt väldigt konkurrenskraftiga och kan kombineras med denna cash back bonus på väldigt fördelaktiga sätt.

Prova Betsers välkomstbonus idag vettja, vad har du att förlora?

Lycka till!