Campobet Oddsbonus 24/8

Campobet har just nu, bland flera andra oddsbonusar, en så kallad Reload Bonus som är tillgänglig för registrerade spelare och kan hjälpa dig att utöka spelkassan. Den är lite invecklad, så låt oss gå igenom den.

Gunnar Sjöström
2018-08-24
2018-08-24

Oddsbonusen gäller för spelare som redan är registrerade hos Campobet och den är giltig från 30/7-2018 tills Campobet drar tillbaka den. Således har den än sålänge inget utgångsdatum. Det sättet du skaffar den på är lite ovanligt. Du får den nämligen genom att kontakta Campobet via Live Chatten på deras hemsida, eller via e-mail. När du sedan gör en kvalificerad insättning på 200kr eller mer, krediteras bonusen till dig under den aktuella veckan.
För att sedan kvalificera sig ordentligt för bonusen måste du omsätta hela insättningsbeloppet minst en gång med odds som är 1.50 eller högre.
Omsättningskravet för själva bonusen gäller både insättningen plus oddsbonusen, och ska omsättas minst åtta gånger innan du kan ta ut dina eventuella vinster. Om omsättningskravet inte uppnås inom 30 dagar, efter den första kvalificerade insättningen, kommer både bonusbeloppet och de eventuella vinster du vunnit genom den att upphävas.

Varför inte testa om du redan är kund? Varför inte bli kund om du inte är det så att du inte missar det här tillfället? 

Kämpa på!