Coolbet oddsbonus 31/12

Coolbet är en cool bettingsajt som inte många känner till. Just nu har de två olika slags oddsbonusar, varav en skiljer sig något från vanliga oddsbonusar. Det finns för tillfället inget bäst-före-datum, så i skrivande stund är båda bonusarna stående men endast tillgängliga för ny spelare som inte tagit del av någon tidigare välkomstbonus för odds.

Gunnar Sjöström
2018-08-21
2018-08-16

Oddsbonusar

Coolbet har som sagt två stycken oddsbonusar, eller välkomstbonusar, för nya oddsspelare men av dem är långt mer intressant än den andra och det är den vi tänker fokusera på här! Den första är en klassisk välkomstbonus där Coolbet dubblar din första insättning upp till 1000kr. Den andra, däremot, lyder som följer:
Gratisspel resten av året!

Väljer du välkomstpaketet med gratisspel resten av året kan du välja mellan att sätta in 500kr och få ett gratisspel i veckan värt 50kr, eller välja att sätta in 1000kr och få ett gratisspel i veckan värt 100kr

Väljer du välkomsterbjudandet med gratisspel kommer ditt första gratisspel att krediteras direkt. Resterande gratisspel blir tillgängliga på måndagar kl. 00.01. Gratisspelen har inget omsättningskrav, utöver att du måste lägga ett spel, och minsta odds är 1.50. Från när du tar del av välkomsterbjudandet får du ett gratisspel varje vecka resten av året. Insättningen måste omsättas sex gånger till minsta odds 1.50 innan pengarna kan användas till spel på andra produkter eller uttag.

I och med att oddsbonusen gäller det innevarande året är man ju smart om man väntar till den första januari 2019, men risken är ju då att Coolbet kanske byter ut välkomstbonus och då sitter du ju där med skägget i brevlådan!

Man kan ju också göra en snabb överslagsräkning och komma fram till att Coolbets gratisspelsbonus är fördelaktig att ta till och med vecka 42 det vill säga måndagen den 15 oktober. Registrerar du dig och sätter in 1000kr då kommer du hinna få 1000kr i gratisspel innan året är slut.
Lycka till!