LeoVegas Football Club - Oddsbonus 31/12

Så var det dags för en ny säsong av LeoVegas Football Club, eller bara LVFC. Kampanjen gäller fram till och med den 31/12-2018 och som spelare har du chans att inte bara vinna flera olika gratisspel och andra oddsbonusar, utan även en oförglömlig fotbollsresa för två personer.

Gunnar Sjöström
2018-08-24
2018-11-14

LeoVegas Football Club

LeoVegas Fotball Club, eller LVFC, är ett smart litet spelformat hos LeoVegas där man har implementerat en bonusstege där du som spelare kan klättra beroende på hur många kvalificerade spel du lägger.

Det är såklart väldigt lätt att bli en aktiv del av LeoVegas Football Club. Allt du behöver göra är att lägga spel där varje spel kostar 200kr eller mer i insats och du måste lägga spelet via mobilen till oddset 1.50 eller högre på valfri live-fotboll. Detta kommer ta dig närmare nästa belöning på bonusstegen. Redan efter ditt första kvalificerade spel får då 5% i vinstökning som extrabonus!

Du följer enkelt hur nära nästa belöning du är under ”Bonuserbjudanden” på ditt konto.

För att klättra i bonusstegen behöver du lägga ett visst antal kvalificerade spel. På varannan nivå på stegen vinner man en procentuell vinstökning, som givetvis stiger med antalet lagda kvalificerade spel, och på varannan nivå vinner du ett gratisspel om minst 100kr som du kan använda på livefotboll via mobilen.

I stort sätt hela bonusstegen och LeoVegas Football Club verkar vara till för att uppmärksamma sina spelare om LeoVegas mobila kompatibilitet i och med att oddsbonusar man vinner måste användas genom mobilen. Inte för att det är hinder på något sätt. Vi har många gånger påpekat att just LeoVegas mobilsida många gånger är bättre och mer användarvänlig än deras sida för datorer.

Bonusstegen sammanfattad:

 • Lägg 1 kvalificerande spel och få en 5% vinstökning. 
 • Lägg 5 kvalificerande spel och få ett 100 kr gratisspel. 
 • Lägg 10 kvalificerande spel och få en 15% vinstökning. 
 • Lägg 15 kvalificerande spel och få ett 100 kr gratisspel. 
 • Lägg 20 kvalificerande spel och få en 20% vinstökning. 
 • Lägg 25 kvalificerande spel och få ett 250 kr gratisspel. 
 • Lägg 30 kvalificerande spel och få en 25% vintökning. 
 • Lägg 35 kvalificerande spel och få ett 200 kr gratisspel. 
 • Lägg 40 kvalificerande spel och få en 25% vinstökning. 
 • Lägg 45 kvalificerande spel och få ett 200 kr gratisspel. 
 • Lägg 50 kvalificerande spel och få en 50% vinstökning. 

Lägger du minst 25 kvalificerade spel under en kalendermånad blir du automatiskt med i deras Premiumklubb där du får ett gratisspel värt 200kr varje gång du sedan lägger 5 kvalificerade spel.

Med alla kvalificerade spel som du lägger, och också vinner på, tjänar du även in poäng. Dessa poäng räknas sedan ihop som i ett ligaspel och den slutgiltiga vinnaren vinner en fotbollsresa för två personer till valfri fotbollsstad på LeoVegas lista, allt från Rio de Janiero och London till München och Milano.

Kom igång redan idag!

Lycka till!