LeoVegas oddsbonus 18/11

LeoVegas kör på med sina oddsbonusar på tennisspel på LeoVegas SPORT där då får vart femte tennisspel alldeles gratis fram till den 18 november 2018.

Du kan med andra ord hämta upp till 1000kr i riskfria gratisspel varje vecka och kommer fungera perfekt med den stundande US Open turneringen!

Gunnar Sjöström
2018-08-15
2018-11-14

Kampanjen

För att han chans på något utav gratisspelen måste du först lägga fyra stycken kvalificerade spel. 

Ett kvalificerat spel är ett spel med minst 1.50 i odds och lägsta insatsen måste vara om minst 300kr. Du kan givetvis lägga ett kombinationsspel, med alla val inom tennismarknaden, till ett aggregerat odds på 1.50.

Sätter du sedan fyra kvalificerade spel vinner du alltså ett gratisspel med ett värde på 200kr. Varje spelare kan max motta fem gratisspel per kampanjvecka.

När du väl vunnit ett gratisspel måste du vara snabb att använda det i och med att det bara är tillgängligt i 24 timmar efter att det har krediterats dig. Men det ska inte vara något större problem för den inbitne tennisbettaren!

Inget omsättningskrav

Det bästa är att det inte är något omsättningskrav på gratisspelet! Den enda förbehållningen är att du som spelare inte kan ta ut själva gratissumman direkt efter kreditering eller efter vunnet gratisspel. Det du kan ta ut är alltså vinstsumman efter ett gratisspel. Du måste även spela för hela summan på en och samma kupong.

Exempel:

Spelar du ett gratisspel på 200kr och odds 3.00, kommer vinstsumman som betalas ut vara 400kr. 

Då kan du alltså ta ut 400kr, helt gratis!

Seså, iväg med dig nu, mot LeoVegas!