Malina Sports Oddsbonus

Malina Sports har en riktigt schysst välkomsbonsu för den som vill ha en bra oddsbonus eller fler. Förutom ett välkomserbjudande på 2100 kr kan du få ta del av fler roliga erbjudanden på denna bettingsida som satsar på spännande kampanjer. 

Gunnar Sjöström
2018-10-24
2018-11-15

Välkomstbonusen för oddsspel

Som en första insättningsbonus får du 100% extra att betta för upp till 2100 kr. Den minsta insättningen du måste göra för att få ta del av denna fina oddsbonus är 200 kr. Lägsta oddsen på dina spel ska vara 2.00 om bonusen ska gälla, så tänk på att inte bara slänga iväg ett spel. Detta är ett erbjudande som gäller för nyregistrerade spelare som inte har konto sedan tidigare hos Malina Sports. Har du redan ett konto hos Malina Sports? Då behöver du inte vara rädd för att gå miste om bra erbjudanden ändå. Malina kör nämligen stenhårt på kampanjer av olika slag och just nu ska vi fokusera på en mycket trevlig sådan för fotbollsodds. 

Free Bet på fotboll

Många av oss gillar fotboll och att spela på fotboll är oerhört populärt. Därför passar det bra med en trevlig oddsbonus på just denna ärorika sport som värmer våra hjärtan under hösten. Hos Malina får alla befintliga medlemmar just nu ta del av en free bet bonus på 50%. Denna sportbonus gäller upp till hela 5000 kr på Malina Sports avdelning för sportsbetting. Inte illa tycker vi, du kanske ska kika in erbjduandet mer noggrant. Minsta insättning för denna free bet bonus är 200 kronor, precis som vid insättningsbonusen för nya spelare. Minsta odds är 2.0 även i detta fall. Det medföljer ett omsättningskrav om 3 ggr på denna bonus så se till att du spelat igenom rätt summa innan du försöker plocka ut någon vinst!