Recension: Svenska Spel

Som ett av branschens mer etablerade spelbolag har Svenska Spel idag en särställning på den svenska marknaden. Med klassiker som Stryktipset, Europatipset, Bomben och lången finns det flera anledningar till att spelare söker sig till sajten än idag. Vad mer den innehåller ska vi gå igenom nedan.
Gunnar Sjöström
2022-06-22
2022-06-22

Spelformer hos Svenska Spel

Det är framför allt bredden av spelformer som imponerar och gör att Svenska Spel sticker ut. Man har inte nödvändigtvis det största utbudet av enskilda matcher att spela på, eller högst odds alltid, men just att kunna välja så många olika vägar när man ska spela gör att sajten ändå håller en väldigt hög klass. På så sätt man kan säga att det finns ett stort utbud när du ska spela på odds hos Svenska Spel.

Stryktipset

Troligtvis den enskilda spelform som är mest anrik då den hade premiär 1934. Här gäller det att pricka rätt tecken i 13 utvalda matcher, allt som oftast hämtade från Premier League och Championship i England. Vinst betalas ut från 10 rätt och uppåt. Insatsen bestäms främst utifrån hur många tecken du använder för att gardera.

Europatipset

Samma princip som Stryktipset, med skillnaden att du här hittar en blandning av olika ligor på kupongen. Det kan vara allt från Allsvenskan och Superettan till Bundesliga och Champions League.

Topptipset

Topptipset adderas till samtliga Stryktips och Europatips där kupongens åtta första matcher bildar en egen kupong. Här gäller det att hitta samtliga åtta tecken för vinst.

Bomben

Bomben innebär att du ska pricka rätt resultat i ett par utvalda matcher, oftast tre till antalet. Vinstsumman bestäms sen utifrån vilka odds Svenska Spel har på respektive resultat.

Powerplay

Liknande Topptipset med skillnaden att det är ishockey som utgör kupongens matcher. Även här gäller det att pricka åtta rätt och likt kupongerna ovan bestäms kostnaden utifrån hur många garderingar du placerar ut,

Oddset Lången

När du ska spela på Svenska Spel odds gör det på Oddset Lången, vilket du kan göra både hos ombud och på nätet. När du spelar på Svenska Spel odds idag kan du hitta ett brett utbud av matcher och spelformer, vilket har utvecklats stort på senare år.

Spela tillsammans

Flera spelformer ovan kan du spela tillsammans med både vänner och ovänner, bekanta och totala främlingar. Svenska Spel har nämligen en funktion som heter “spela tillsammans” där du kan sätta ihop en kupong och bjuda in andra spelare till att delta i densamma. Utöver att man kan öka insatserna så både förlorar man och vinner tillsammans. Du kan även hitta färdiga system att hoppa in på. En funktion som uppskattas enormt och främst används vid spel på Stryktipset och Europatipset.

Svenska Spel odds

När du spelar på odds från Svenska Spel hittar du en mängd olika sporter. Våra svenska ligor är särskilt populära men självklart kan du även hitta spel från andra sporter och ligor runt om i världen. Man erbjuder ett brett utbud av odds på allting från fotboll på högsta internationella nivå till odds på volleyboll, bordtennis och andra mindre sporter. Nedan är det vanligaste att i utbudet:

- Fotboll,

- Ishockey

- Tennis

- Basket

- Handboll

Svenska spel trygghet och säkerhet

Än idag är Svenska Spel den aktör som är mest känd bland svenska spelare. Framför allt är det en bra start för mindre erfarna spelare som får en möjlighet att testa flera olika spelformer och dessutom kan göra det på en plattform som är väldigt enkel att bemästra och lätt att lära sig.
I och med att det är en så stor sajt för ändamålet krävs det att säkerheten är på topp. Svensk Spel innehar givetvis en svensk licens vilket gör att man uppfyller alla krav som ställs på spelarnas trygghet och säkerhet. Det finns noga skyltat med spelgränser, självtest och självavstängning för att man ska kunna hålla sitt spel på en lagom och rolig nivå.

Sammanfattning Svenska Spel odds

Svenska Spel är en aktör som har funnits med länge och känns som en självklar del av marknaden. Oavsett om det är Svenska spel odds eller klassiska Stryktipset du vill sätta tänderna i är det både enkelt och smidigt att hitta det du söker och placera dina spel. En gemytlig aktör helt enkelt som alltid värnar om att spelaren ska känna sig säker och trygg.