Spreadsheet för betting - Håll koll på dina spel

Att göra ett spreadsheet betting är ett mycket bra sätt att hålla koll på dina spel, men även en bra möjlighet att utveckla dig själv som spelare och ta reda på dina styrkor och svagheter inom betting. Här nedan kommer vi på Oddsbonusaridag att gå igenom hur du skapar ett spreadsheet för betting samt vad detta bör innehålla och saker som kan vara bra att tänka på kring detta.

Gunnar Sjöström
2022-06-10
2022-06-10

Vad är ett spreadsheet?

Ett spread betting dokument som fungerar som ett verktyg som kan hjälpa dig att hålla reda på och redovisa dina spel under tid. Ett spreadsheet Ska innehålla information om ditt spel, både innan och efter matchen har spelats.

Du kan själv bestämma hur mycket information ditt spreadsheet ska innehålla. Vi rekommenderar dock att du fyller ut det med så mycket information som möjligt för att få bättre koll på dina spel i längden.

Några tips på saker som kan vara värt att ha med i ditt spreadsheet är följande;

- Typ av sport

- Liga

- Match

- Datum

- Odds

- Storlek på insatsen på ditt bett

- Hur mycket +/- du gick på ditt bett

Fördelarna med ett spreadsheet

Det finns en hel del fördelar med att bokföra dina spel i ett spreadsheet och detta kan enkelt göras online. Om ni Är flera personer som bettar så kan man även dela ett spreadsheet mellan varandra så att alla kan ta del av det.

Om du är ensam som bettar och vill ha ditt betting spreadsheet för dig själv och analysera dina egna resultat så kan du helt enkelt hålla det privat, då har ingen annan åtkomst till det.

Excel är ett mycket bra program som de flesta har tillgång till som du kan använda dig av för att skapa ett spreadsheet för betting. Om du föredrar att göra ett spreadsheet manuellt så går det lika bra att använda sig av papper och penna, det kan dock vara enklare att redigera om du gör det online på en dator eller i din mobil.

Som tidigare nämnt så finns det en hel del fördelar med att använda sig av ett spreadsheet för betting. Den främsta fördelen är att du får en väldigt bra överblick över ditt spelande långsiktigt och kan därmed enklare att göra saker som kan bidra till att du blir en bättre spelare över tid.

Nedan har vi listat de främsta fördelarna med att göra ett spreadsheet för betting;

- Du kan enkelt se din spelhistorik samt hur mycket +/- du ligger.

- Du kan enklare analysera ditt spel och se både styrkor och svagheter.

- Det är ett bra sätt att redovisa sitt spel för andra på ett professionellt sätt.

Detta bör ett spreadsheet innehålla

Desto mer information du har i ditt spreadsheet, desto lättare blir det för dig att analysera och få en bra överblick över ditt spel långsiktigt. Detta är även något som kan hjälpa dig att förbättra ditt spel och öka dina vinstchanser om du har detta som ett långsiktigt mål.
Var noga med att fylla ditt spreadsheet med hur matcherna gick, hur mycket +/- du gick på en match och kategorisera gärna sporter och ligor så att du enklare kan se resultaten och få en bra överblick.
Många som använder sig av ett spreadsheet för betting har som mål att få information under en lång tid. Då det kommer att fyllas i mycket information i ditt spreadsheet är det viktigt att du håller det kategoriserat och organiserat så att det blir enklare att läsa igenom.
Med det sagt så rekommenderar vi att du fyller i så mycket information om varje match som du bara kan för att sedan kunna se dina styrkor och svagheter för betting och därmed kunna förbättra ditt spelande långsiktigt.

Använd ett spreadsheet för att visa upp din statistik

Förutom Att du får bra kontroll över ditt eget spelande så kan ett betting spreadsheet användas för att visa upp din statistik för andra. Detta kan vara speciellt användbart om du planerar att börja reka spel åt andra människor och vill tjäna pengar på betting. Då vill de förmodligen se någon typ av bevis eller statistik på att din betting har varit framgångsrik. Då är ett spreadsheet betting något som är mycket användbart och viktigt att ha.